Funderingar

Hej på er! 

Här rullar det på i mitt lilla mysiga hemmakontor, har piffat till det ytterligare allteftersom med några fredskallor, murgröna som klättrar uppför fönsterkarmen och en stor monstera på golvet intill soffan. Har även satt upp en golvlampa jag hämtade från källaren häromdagen, mycket nöjd med uppdateringen måste jag säga. Gäller ju att man trivs där man spenderar så många timmar varje dag. Dessutom är jag övertygad om att man arbetar bättre om man trivs i arbetsmiljön.

Men jag saknar vardagen på kontoret med mina härliga kollegor. Börjar bli lite långrandigt med corona, särskilt som jag ju är i riskgrupp så behöver hålla mig på hemmaplan. Ser fram emot att vaccineras! Hoppas bara att det inte blir någon konstig korsreaktion med vaccinet och medicinerna för mitt hjärta, men borde ju gå bra. Oroar mig nog lite extra nuförtiden när är själv hemma så mycket och tankarna börjar snurra runt. 

Exempelvis för hur det ska gå framöver med hjärtat som är lite ostabilt efter hjärtinfarkten och om det är bra mediciner som jag har nu eller om det finns någon annan, bättre behandling. Har haft en del oklara magproblem på sistone också, vet inte om det är på grund av medicinerna eller kanske den emotionella stressen det innebär att vara riskgrupp under en pandemi och dessutom dras med ensamheten. Menar inte att gnälla! Behöver nog bara skriva av mig lite här på bloggen 😉 och har funderat på om protein purification från getica.se skulle vara hjälpsamt för magen? Vad tror ni? 

Ska nog prata med min läkare om det, innan min inre hypokondriker har eskalerat alltför mycket. Är så lätt att googla fram både det ena och det andra som låter vettigt men som i själva verket är rena tramset, eller rentav konspirationen ibland. Vill ju inte bli som en av grannarna som har tejpat folie i hela taket och har specialkläder gjorda med silvertrådar för att skydda sig från “de farliga strålningarna”… Galet vad hon har blivit lurad på stora summor av företag som skor sig på folks oro. Är sååå glad att min arbetsplats inte jobbar med sånt! Vi vill ju bidra med att genera positiva resultat och en lysande utveckling för företag – vilket ju känns bra för den egna moralen också. Är så roligt att följa utvecklingen hos de företag som vi samarbetar med och veta att man faktiskt har varit en del av det. 

Hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *