Agility i trädgården

Go kväll på er! Nisse här 🙂

Hur har ni det i vinterkylan? Själv så mår jag bra och är väldigt glad över jag inte har rörligt elpris just nu när elpriset skjuter i höjden och det är kallt ute. Det går väl an om man bor i lägenhet, men i hus så blir det snabbt dyrt. Pratade med en kompis häromdagen och deras elräkning hade landat på 5000 spänn för november. Fy sjutton alltså!

Annars så är det full fart på firman inför jul! Det känns som att alla försöker få gjort så mycket som möjligt så att man sedan kan vara lite ledig i mellandagarna. Man blir ju dock lite nervös över den stigande smittspridningen igen. Min syster med familj bor på Gotland och dom har vi endast träffat en enda gång sedan pandemin bröt ut och det var i somras på stranden. Vet inte hur många gånger man sagt detta nu, men det är verkligen en konstig tid vi lever i.

Något som är desto roligare är att vi har köpt hem agilitygrejer till Doglas så att barnen kan börja träna honom i trädgården. Frugan har tränar agility i många år med vår gamla hund så hon får vara coach och lära dom hur det går till. Det är väldigt roligt med en utomhusaktivitet som engagerar hela familjen. Vart jag kommer in i bilden undrar ni? Jag får ju givetvis springa runt med kameran i högst hugg för att fota och filma. Allt ska ju dokumenteras och läggas ut på sociala medier förstår ni!

Förhoppningsvis kommer det att anordnas agilitykurs till våren på vår lokala brukshundsklubb så att utvecklingen kan fortsätta. Jag tror att dottern har siktet inställt på att börja tävla så småningom. Stolt pappa här som ni förstår!

Nu ska jag börja fila på julfest och julklappar åt mina kära kollegor. Mer än så kan jag ju inte avslöja som ni förstår eftersom dom läser inläggen här också, hehe!

Trevlig kväll på er! // Nisse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *