Julledigt

Tjena tjena , hur mår ni så här några dagar efter julfiranden och massa mat? För min egen del så har jag känt mig som en jäsande bulldeg ända sedan dagen innan julafton. Jag tycker att julmat är förbaskat gött och har inga problem med att ta både två och tre portioner. Det har ju dessutom blivit ett par julfiranden så det känns nästa som att man äter från morgon till kväll. Men som jag har njutit, oj oj oj!

Vi alla på BCA har tagit ledigt i mellandagarna för att vila upp oss lite extra. Tidigare år har vi försökt jobba men effektivitet har varit bristvara så vi ansåg att det var bättre att passa på att ta lite ledigt. Det ångrar man ju inte nu kan jag säga!

Man hinner ju med sånt där som inte hinns med i vanliga fall. Gå promenad i det fina vädret, hälsa på morsan flera gånger om, dricka kaffe och kolla på nån spännande dokumentär. Ja men lite vardagslyx helt enkelt!

I julklapp fick jag en massagepistol, ja en sån där som alla träningsprofiler har visat på instagram senaste året. Den har varit populär i hela familjen kan jag säga! Det är nästan så att vi slåss om den, haha! Riktigt bra grej faktiskt!

Jag fick även en kurs på köket.se, så nu ska jag lära mig att göra riktigt goda såser. Va vore livet utan sås liksom? Mitt första mål är att lära mig slå en bea och en bra sådan!! Hela familjen älskar kött och klyftpotatis så då vore det ju kunglig att slå sin egen bea!

Ett annat mål som jag har inför 2022 är att springa Göteborgsvarvet. Jag är ju mest en motionsjoggare, men har på det senaste blivit lite sugen på att springa ett lopp och man har ju hört så mycket bra om GBG-varvet och vilken folkfest det är så så får det bli!

Gott nytt åt på er så hörs vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *